Rioolservice Hengelo

Bij de rioolservice van de door ons aangedragen professional kunt u terecht voor zowel de aanleg, het onderhoud als problemen van uw riolering. Bij het opsporen van problemen in uw riolering, maken wij in Hengelo gebruik van verschillende detectiemethoden. Al jaren zijn wij in Hengelo en omgeving dé specialist op het gebied van riolering. Wij hebben diverse apparatuur tot onze beschikking waarmee wij het riool kunnen onderzoeken. Met onze riooldetectie is geen breekwerk nodig om het riool tot tientallen meters onder de grond te kunnen inspecteren!

Inspectie van uw riolering

Voor het opsporen van diverse problemen in de riolering zoals verstoppingen, scheuren en verzakkingen maken wij gebruik van camera-inspectie. Met behulp van speciale rioolcamera’s kunnen wij alle hoeken en gaten van het riool nauwkeurig in beeld brengen. De rioolcamera’s zijn uitgerust met verlichting en een draaiende camerakop, zodat deze de riolering nauwkeurig kunnen registreren. Wij besturen de camera vanaf de straat of vanuit uw huis en kunnen direct de beelden van de camera bekijken op een beeldscherm. Op deze manier kunnen wij direct inspelen op de problemen die door de camera-inspectie tegen het licht zijn gelopen.

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van riolering of lekkage in Hengelo? Bel dan direct naar 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!