Badkamer lekkage Hengelo

Heeft u lekkageproblemen in uw badkamer in Hengelo of in de nabije omgeving van Hengelo? Heeft u bijvoorbeeld last van wateroverlast uit uw douchebak? Of is er een probleem met de afvoer van uw bad? Dan kan onze lekkageservice u in Hengelo van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lekkages in badkamers kan de door ons aangedragen professional uw probleem zo snel mogelijk herstellen, zodat (verdere) waterschade wordt voorkomen. Heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zo snel mogelijk bij u om uw badkamerlekkage te verhelpen! Bel 0800 255 3733 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Lekkage verhelpen in Hengelo

Bij een badkamerlekkage kan het lastig zijn om de oorzaak van het probleem te traceren. De afvoer van een douche of bad is namelijk in de meeste gevallen moeilijk bereikbaar. Vaak is de oorzaak van een lekkage in uw badkamer met het blote oog dan ook niet waar te nemen. Om uw afvoer en riolering toch te kunnen inspecteren maken wij in Hengelo gebruik van rioolcamera’s die wij door uw (douche)putje in de afvoer kunnen brengen. De rioolcamera geeft een duidelijk beeld van het riool en de afvoer, zodat zonder breekwerk de oorzaak van het probleem kan worden getraceerd. Indien wij aan de hand van een camera-inspectie mankementen tegenkomen, kunnen wij deze direct repareren. Hierbij bent u gegarandeerd van een nauwkeurige en professionele aanpak.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u direct een specialist op het gebied van lekkage in Hengelo nodig? Bel dan vandaag nog met de door ons aangedragen professional!